Sol·licitud consentiment. Política de Privacitat i Protecció de dades.

Amb l’Agència de Publicitat Internacional Catalana, S.L. li hem sol·licitat que ens comuniqui algunes de les seves dades personals per a poder donar curs a la relació entre les dues parts, i per a poder realitzar altres tasques relacionades. D’acord amb què estableix el Reglament General de Protecció de Dades 679/2016 de la Unió Europea, així com en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònicpels enviaments comercials per mitjans electrònics, vostè consenteix que les seves dades siguin recollides i tractades amb la finalitat de gestionar la seva participació en la present promoció, comunicar-li els resultats i enviar-altres ofertes i promocions del grup.
Des de la nostra entitat li oferim la següent informació sobre protecció de dades.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  • Responsable: AGÈNCIA DE PUBLICITAT INTERNACIONAL CATALANA, S.L.
  • Finalitat: Gestió de les dades necessàries per a poder prestar els serveis acordats, participar en les promocions i remetre comunicats comercials.
  • Legitimació: L’interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics. El tractament és necessari per a la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable del tractament o per un tercer, sempre que sobre aquests interessos no prevalguin els interessos o els drets i llibertats fonamentals de l’interessat que requereixin la protecció de dades personals, en particular quan l’interessat sigui un nen. El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part o per l’aplicació de mesures precontractuals. El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable el responsable del tractament.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  • Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com uns altres que pugui tenir reconeguts, tal com es detalla a la informació addicional.
  • Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: www.tarracoarena.cat/politica-privacitat

 

Imprimeix