Compra Entrades

Info
Nil Moliner és un músic, compositor i cantautor espanyol. Va començar la seva carrera en solitari en 2008, amb tan sols 15 anys, tocant versions d’altres artistes per diferents bars. Des de llavors, ha gravat desenes de ‘covers’ d’artistes espanyols. En elles, han col·laborat artistes com Rosana, L’Adhesiu, Txarango o Ramon Mirabet. En les seves versions, Nil Moliner destaca per la seva vitalitat, bon humor i optimisme.

Al febrer de 2017 va gravar la seva primer E.P, produït per Manu Guix i Roger Rodés en ‘Medusa Estudi’. Fills de la Terra consta de quatre cançons compostes i escrites per ell, amb tendències llatines barrejades amb pop espanyol, que transmeten la bona energia, l’optimisme i l’originalitat que li caracteritzen. I a la seva sortida al desembre 2017 va aconseguir de manera independent, ser portada de Pop amb Ñ la playlist més important del pop espanyol. Va ser Top 5 en iTunes España i ha aconseguit més de 10 milions de reproduccions en plataformes digitals.

El tema Que Nos Sigan Las Luces (Operación Triunfo 2017) compost per Nil va ser seleccionat per ‘Operación Triunfo 2017’ entre les candidates a participar en Eurovisió 2018, sota la interpretació d’Alfred García per a després pocs mesos després aconseguir el Disc d’Or a Espanya. En 2019 ho ha tornat a aconseguir i co-va compondre al costat de María Peláez i GARABATTO el tema «Nadie Se Salva» tercera finalista en la Gala de OT per a Eurovisió 2019.

 

El 17 octubre del 2020 arriba a la Tarraco Arena una oportunitat per gaudir d’aquest artísta.

Horaris

Obertura de portes: 20h

Inici del concert: 21h

Normativa

El preu de l’entrada inclou l’IVA corresponent.

Llegeix la normativa d’accés de menors aquí.

Els menors de 16 anys han d’accedir al recinte acompanyats d’un pare, mare o tutor legal. Descarrega l’autorització.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter