Manel entrades exaurides imagen home Tarraco Arena

— ENTRADES EXAURIDES —

Info

El grup Manel presentaran el seu nou disc a la Tarraco Arena el pròxim 23 de novembre.

El grup barceloní Manel actuarà el pròxim 23 de novembre a la Tarraco Arena de Tarragona, dins de la gira de presentació del nou disc d’estudi, previst per a la tardor. El grup de folk-pop català està finalitzant l’elaboració del seu cinquè disc, que arribarà tres anys després de la seva última entrega discogràfica, ‘Jo competeixo’ (2016), amb el qual van fer la fira més llarga i exitosa de la seva carrera.

Durant aquests tres anys, el grup no ha parat quiet, ja que ha posat en funcionament el seu propi segell discogràfic, que porta el nom de Ceràmiques Guzmán. Igualment, s’ha publicat en vinil el seu disc de debut ‘Els millors professors europeus’ (2008), aprofitant la commemoració del seu desè aniversari. També està prevista la imminent reedició del seu segon disc, ’10 milles per veure una bona armadura’ (2011).

Manel ostenten diversos rècords, com ara el de ser l’únic grup que ha entrat al número 1 de les llistes espanyoles tres vegades seguides amb discs cantats en català. Al llarg de la seva trajectòria han fet prop de mig miler de concerts, recorrent tota la geografia catalana i en països com els Estats Units, Argentina, Mèxic, les Filipines, França, Alemanya o Suïssa.

Horaris

Obertura de portes: 20h

Inici concert: 21h

Normativa

Llegeix la normativa d’accés de menors aquí.

Els menors de 16 anys han d’accedir al recinte acompanyats d’un pare, mare o tutor legal. Descarrega l’autorització.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter