— ENTRADA LLUIRE —

Info

La nova Mostra de Cervesa Artesana de Tarragona arriba a la Tarraco Arena amb el nom de FINISSIMA.

La cervesa artesana ja és una realitat sòlida a l’imaginari gastronòmic del país. Tot de petites cerveseres innovadores han nascut arreu del territori aportant cerveses plenes d’aromes i sabors nous que sorprenen i agraden a un públic interessat per la varietat i la qualitat, també en la cervesa.

Tarragona no és aliena a aquesta tendència global i fins a 18 cerveseres artesanes han sorgit els darrers anys per crear un teixit cerveser actiu i ple d’energia. La nostra ciutat sempre s’ha caracteritzat per ser punt de trobada de noves tendències i el gust pel bon menjar i beure. Calia fer un gran esdeveniment on mostrar aquestes joies líquides que es troben en el món de la cervesa artesana.

Així, neix FINISSIMA. La Mostra de Cervesa Artesana de Tarragona on podrem gaudir del bo i millor entre les cerveses artesanes. Del 14 al 17 de maig podreu trobar una àmplia selecció mai vista on deixar-se dur per una enorme varietat d’estils cervesers. L’element central serà una gran barra plena de més de 40 tiradors de cervesa per on se serviran totes les degustacions.

FINISSIMA pretén apropar l’extensa cultura cervesera a tots els aficionats que s’apropin fins a la Tarraco Arena mitjançant tota una sèrie d’activitats i tastos que tindran lloc al llarg de les quatre jornades. Deixa’t guiar pels nostres mestres cervesers i descobreix els ingredients, processos, estils i tot el que és necessari per esdevenir un veritable coneixedor cerveser.

Però la cervesa mai ve sola i FINISSIMA l’acompanyarà amb una impressionant selecció gastronòmica de la mà dels millors FoodTrucks que aportaran diversió i gust al que serà una veritable festa de la cultura gastronòmica. Com no podia ser d’altra forma, la música en directa tindrà un pes ben especial per tal d’acompanyar el bon ambient de l’esdeveniment.

Horaris

Horaris: Pròximaments

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter